Sări la conţinut

Despărţire (prietenei mele Marioara Mihele care şi-a pierdut soţul)

mai 26, 2010

 

Mai trece o zi şi încă una

Apari mereu la mine-n vis

Îţi fac încet un semn cu mâna

Dar tu treci puntea peste abis.

 

Căzut în negurile albastre

Retina mea nu te distinge

Văd numai dorurile noastre

Şi depărtarea ce le stinge.

 

Te văd în orice colţ de casă

Eşti lângă mine-n orice loc

Când era viaţa mai frumoasă

M-am înecat în nenoroc.

 

Pe drumul unde mergeam doi

Mi-e greu stingheră să rezist

De  ce-am rămas doar eu, din noi ?

Nici nu mai ştiu de ce exist.

 

Mă ţine-n viaţă numai gândul

Că Dumnezeu ştie ce face

Şi atunci când o să-mi vină rândul

Te voi găsi dormind în pace.

 

 

 

 

 

18 comentarii leave one →
 1. mai 27, 2010 3:15 pm

  Trist dar superbe versuri. Condoleanţe prietenei dumneavoastră.

 2. maminineta permalink*
  mai 27, 2010 10:20 pm

  Multumesc Cristi, e dureros sa pierzi omul iubit,Marioara are inima plina de durere.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar ei sa-i dea putere sa depaseasca momentul.Viata are si bune si rele si le petrecem pe toate deopotriva.Numai bine Cristi.Sa ai o viata linistita fara probleme.

 3. mai 28, 2010 9:33 am

  MUltumesc din suflet ,pentru condoleante si pentru versuri ,sunt superbe desi lacramile imi inunda fata in fievcare zi,am sa incerc sa depasesc momentul. Am avut multe greutati in viata ,am incercat sa le depasesc . Acum imi este nespus de greu ,Meme asa cum ii spune nepotelul cel mic nu mai este,in fiecare seara vorbim pe internet si ma intreaba :”Babi Meme este cu tine ?,nu vine a casa mea ? are pobleme este micut are in August 3 ani .Si-mi inunda ochi de lacrami .,fiindca nu stiu ce sa-i spun fiindca nici eu nu cred ca el nu mai . este . A plecat dimineata la lucru ma strins la piept si mi-a zis „Te iubeste Ticu din tot sufletul . Eu la-m intrebat ?Ce te-a apucat asa o dragoste dintr-o data ? Asa am vrut numai sa stii- Si peste 2 ore m-a sunat de la Banca ca a facut infart A venit ca o lovitura de bumerang pentru mine si pentru restul familiei -Este greu sa pierzi pe cineva drag . Multumesc prietenei mele de suflet Mamineata a trecut si ea prin problemele vieti si probabil ,de aceeia ma intelege . –

 4. maminineta permalink*
  mai 28, 2010 12:21 pm

  Marioara,avem fiecare o cruce de dus.Doar ca nu toti suporta o durere atat de mare.Iti doresc sanatate,sa te intareasca bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta incercare a vietii.Nepotelul desi iti aduce aminte de el, te face sa te gandesti ca ai pentru cine sa traiesti.Iti doresc numai bine.

 5. mai 28, 2010 1:22 pm

  Multumesc mult acum sint la fratele meu si nu am tangenta cu nimic nici cu cimitirul nici cu vreun lucrusor care sa-mi aminteasca de el dar cind o sa ma intorc atunci o sa inceapa nebunia .Am avut fericita ocazie sa vad giulgiul cu care a fost acoperit domnul Isus ,se scoate o data la 10 ani ,asa mai ies din mediul trist in care am intrat . Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti dorest si in primul rind sanatate – Sa ai mare grija de inima ta ,fiindca este importanta sanatatea si este si foarte important sa ne ingrijim de ea la timp –

 6. mai 30, 2010 10:37 am

  Mamineata iti doresc din tot sufletul sa fi fericita si sanatoasa alaturi de minunatul tau coplil ,desi este un om matur ,pentru tine tot fetita mamei ramine ca si pentru mine de altfel-

 7. mai 31, 2010 11:23 am

  Condoleante prietenei dv.!
  E atat de greu Maminineta, cand cel cu care pornim candva in viata, a dat nastere unor copii, a facut o casa impreuna si cand sa se bucure amandoi de realizarile lor, dispare unul dintre ei. De multe ori, m-am gandit ca eu n-as putea supravietui disparitiei sotiei si de aceea, ma rog cu smerenie la D-zeu, sa fiu eu primul cel care ma duc!
  E tragic! Va rog, transmiteti condoleante prietenei dv. si sa fie tare, fie numai pentru cei care ii sunt dragi.
  Sarut mana!

 8. maminineta permalink*
  mai 31, 2010 11:50 am

  Nea Costache, traim viata asa cum este cu bune si rele.

 9. kushter permalink
  mai 31, 2010 1:54 pm

  „De ce-am rămas doar eu, din noi ?
  Nici nu mai ştiu de ce exist.”

 10. mai 31, 2010 5:45 pm

  Pentru kushter .O sa trebuieasca sa ma intaresc si sa merg inainte pentru nepoteii mei si pentru feyele mele . Exist pentru ca mi-a dat dumnezeu o viata si ca tot el mi-o va lua atunci cind va vroii el -Multumesc oricum pentru versuri.

 11. octombrie 21, 2010 4:17 pm

  Minunate versuri,m-au miscat pana la lacrimi…Timpul a mai trecut dar stiu cat doare,sunt convinsa ca Marioara isi va gasi puterea de a isi continua drumul singura…Dumnezeu sa o ajute!

 12. maminineta permalink*
  octombrie 21, 2010 8:34 pm

  Marilena,e o bucurie pentru mine sa constat ca se mai gasesc suflete sensibile in lumea asta stramba.Marioara este prietena mea de suflet si eu am fost alaturi de ea fie chiar si virtual in incercarea grea prin care a trebuit sa treaca.Iti doresc numai bine.

 13. Marioara permalink
  decembrie 7, 2010 12:23 pm

  Mamineata este prietena mea de suflet si daca i se cuvine un premiu pentru ceia ce a scris ,il merita cu prisosinta are un suflet mare si mult talent pentru poezie .sa-i dea Dumnezeu multa sanatate inimioara ei sa fie linistita si odihnita in permanenta fiindca stiu ca are mici probleme .tuturor in preajma de Sarbatori numai ginduri bune si multa sanatate .

 14. maminineta permalink*
  decembrie 7, 2010 4:34 pm

  Marioara, multumesc pentru gandurile bune trimise, iti doresc ca anul ce vine sa-ti aduca bucurii duble pentru ca in 2010 ai avut multe suferinte. Sa nu uitam ca Dumnezeu e mare si are grija de toti.Sanatate multa si realizari mari.

 15. Marioara permalink
  decembrie 7, 2010 5:04 pm

  Multumesc din suflet pentru gindurile bune si sunt convinsa ca Dumnezeu adre grija de toata turma lui .

 16. noiembrie 28, 2014 1:39 pm

  asta e, n-ai ce face

 17. noiembrie 28, 2014 1:40 pm

  cati ar schimba ceea ce nu le convine..

Trackbacks

 1. Poezie de dragoste post-mortem « Există viață după doliu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: