Sări la conţinut

Leapşă

noiembrie 3, 2009

Nea Costache m-a onorat cu o leapşă ,,cele mai bune condeie din on-line-ul românesc. Care sunt cei mai buni “creatori de conţinut” original (dincolo de marketing, pricepere tehnică, influenţă etc). Talent la taste, aşadar.”

Eu citesc mult din blogosferă, învăţ foarte mult, îmi amintesc cu placere ceea ce ştiam deja.E greu să alegi,  dar nu pot să trec peste scrierile lui Cristian Lisandru şi ale Gianinei Codiţă, ei sunt un tot acum nu se pot separa, apoi Al 2 lea cu Primadona lui, tot nedespartiti pentru că se completează reciproc, Cella pe care bănuiesc că o s-o nominalizeze mulţi,are un farmec aparte şi o citesc cu plăcere, Moş Califar, un domn cu poziţie verticală în orice scriere, Trexel şi când e vesel şi când e supărat,Pamflezistul ce din tot şi toate împleteşte versuri acide şi nu numai, iar din politică Marius Mina care de departe vede foarte bine şi nu în ultimul rând Adrian Hădean, pentru scris, fotografie şi gătit.Am trecut cu vederea pe cei care au fost nominalizaţi deja pe alte bloguri.Leapşa se duce mai departe la cei nominalizaţi.

15 comentarii leave one →
 1. noiembrie 3, 2009 12:23 pm

  mulțumesc, sunt onorat:-)

 2. maminineta permalink*
  noiembrie 3, 2009 12:42 pm

  Adita mama,esti un artist si trebuia sa recunosc asta.Familia ta e norocoasa ca te are.Numai bine pe drum drept.

 3. noiembrie 3, 2009 5:47 pm

  Mami,
  iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Trebuie sa sti ca tu ma inciti la a scrie versuri. Tu si Pamflezistul. Se poate vedea asta in comentariile mele. In rest, viata ma inspira sa scriu proza, daca pot sa ma exprim asa, cu toate ca nu sunt un mare specialist…

 4. maminineta permalink*
  noiembrie 3, 2009 7:20 pm

  Al 2 lea, eu scriu pentru ca sufletul mi-e plin, da pe de laturi,trebuie sa spun si altora , chiar daca unii iau in ras aceasta pasiune.Bine sau rau scriu,scot din suflet ganduri,altfel nu as putea rezista.Tu scrii frumos,dar fa-o mai des . Speranta si lumina sa te calauzeasca.

 5. noiembrie 4, 2009 8:30 am

  Frumoasă leapşă, îţi mulţumesc că m-ai/ne-ai menţionat… Şi eu citesc cu mare plăcere tot ceea ce scrii… O zi bună îţi doresc…

 6. maminineta permalink*
  noiembrie 4, 2009 6:07 pm

  Criss,eu ma bucur pentru voi.Azi am fost la Bucuresti la Amnesiacgirl si am prins o vreme urata de tot si orasul murdar,cu afise…parca nu aveam aer.Aveti viata grea in Buc.

 7. noiembrie 5, 2009 2:31 pm

  pup, pup şi iar P-U-P! MULŢUMESC! din suflet penntru vorbă bună
  eu, cu leapşa am mai zis…
  de scris, precum se ştie, de-o vreme scriu mai rar, am „angajat purtători de cuvînt” Poeţii, Fotografii, Pictorii…
  deformaţie profesională 😉 din lene… ştiu să- mi „deleg” îndatoririle 😆
  acuma am şi probleme cu partea tehnică a blogului, nu pot încă reseta, aşa încît sunt într-o carantină impusă de cauze obiective(defect de sistem)
  oricum, m-am notificat 😆

 8. maminineta permalink*
  noiembrie 5, 2009 3:05 pm

  Cella,ai suflet si asta e cel mai important lucru.Sufletul strange in el toate minunatiile vietii si reseteaza cum zici tu , pentru noi ceilalti.Poteci curate inaintea ta.

 9. noiembrie 7, 2009 9:17 pm

  Maminineta, te-ai achitat cu cinste de leapsa: cei nominalizati sunt intr-adevar maestrii ai tastelor si condeului. O duminica frumoasa!

 10. noiembrie 8, 2009 10:59 pm

  Mami Nineta… sarut manusitele. Ma inclin si sarut manusitele! Eu preiau leapsa prin acest comentariu. Consider ca-i de prisos sa scriu un articol pe blog. Pentru ca as avea de furca… si de scris. Dintr-un motiv sau altul eu ii citesc cu placere pe toti din sectiunea „Citesc” din blogroll-ul meu. Care-i mai maestru… ramane de vazut… Cu siguranta insa o citesc pe mami Nineta. Rar ce-i drept, ca… scriu pamflezie si asta ma obliga sa citesc ziarele tot timpul. Dar siguramente o citesc. Si atunci mi se coloreaza nitel ambientul. Deci ai blog color mami! 😉

 11. noiembrie 8, 2009 11:02 pm

  Doamna, ati fost la Bucuresti si nu mi-ati spus asta inainte, pe mess? Dar vai…

 12. maminineta permalink*
  noiembrie 9, 2009 9:04 am

  Alin, mami,calatoresc si eu prin virtual,pe la prietenii mei de suflet.Am timp mai putin ca ma ocup si de gospodarie,slujba,dar incerc sa citesc zilnic orice scriere noua.Toate cele bune.

 13. maminineta permalink*
  noiembrie 9, 2009 9:05 am

  Alin,nu ti-am spus ca inca nu s-a asezat vinul si nu puteam veni cu mana goala.

 14. noiembrie 9, 2009 11:14 am

  Ei na… nu mana goala ma interesa pe mine, ci sufletul plin. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: